Mit jósolunk a 2018-as országgyűlési választás eredményeképp?

Amennyiben némileg hihetünk az interneten terjedő idézeteknek, a híres amerikai író, Kurt Vonnegut azt mondta egyszer:

“Az igazi rettenet az, amikor egy reggel arra ébred az ember, hogy az egykorvolt középiskolás osztálytársai irányítják az országot”[1].

Nagy igazság. Tényleg borzalmas még csak belegondolni is abba, hogy kiből lenne rosszabb pénzügyminiszter: abból srácból, aki miután leérettségiztünk, kurvákat futtatott valahol Salgótarján környékén, vagy épp a másikból, aki kilencedik osztályban csocsóba invesztálta az osztálypénzünk tetemes hányadát? Netán a notórius hazudozóból, aki nap, mint nap olyan történetekkel állt elő, mint a hazánkban járó Michael Jackson, aki egy ködös reggelen épp hozzájuk kéredzkedett be szarni a hetedik emeletre? Fogalmam sincs, már elengedtem ezeket a dolgokat.

És hogy mit jósolunk holnap reggelre? Tökmindegy. A lényeg az, hogy mind az országunk élén jelenleg álló emberek, mind pedig azok kihívói az élet egy pontján valakiknek a középiskolai osztálytársai voltak, hacsak nem egy pincelaboratóriumban tenyésztették ki őket mindenféle ragacsos, világító zöld löttyökkel teli tartályokban.

Én személy szerint ez utóbbi lehetőséget sem tartom elképzelhetetlennek.

[1] „True terror is to wake up one morning and discover that your high school class is running the country”

 

Written by dajkag

Alapvetően utálok írni.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published.

A Keszon.hu lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráció, vagy személyes adataik megadása nélkül szóljanak hozzá a megjelent posztokhoz. Az oldal mindössze a hozzászóló IP címét tárolja, azonban ez az adat a hozzászólás utáni 60 nap után automatikusan törlődik. Adatvédelmi irányelveinkről bővebben az Adatvédelmi Tájékoztató menüpontban olvashat. A hozzászólás feltételeit a lentebb látható négyzet kipipálásával és a feltételek elfogadásával tudja elküldeni. A hozzászólás moderálás után jelenik meg. Az oldalon minden olyan hozzászólás megjelenik, amely nem tartalmaz:

  • spamet
  • nyílt vagy rejtett reklámot (ideértve a más weboldalt népszerűsítő hozzászólásokat is)
  • gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulást
  • más személyazonosságával, képmásával való visszaélést,
  • számítógépes vírusra irányító linket
  • visszaélésre alkalmas információt
  • más személyre vonatkozó személyes adatot
  • erőszakos tartalmú megnyilvánulást (ideértve kép-vagy videofelvételt is)
  • személyeskedő, mások emberi méltóságának, becsületének megsértésére, zaklatásra alkalmas megnyilvánulást
  • szexuális tartalmú hozzászólást (ideértve kép- vagy videofelvételt is)

A Keszon.hu fenntartja magának a jogot, hogy bármely kommentet/hozzászólást, amely megítélése szerint nem felel meg a fenti moderációs elveknek, ne engedjen felületein megjelenni, valamint, hogy bármely már megjelenített hozzászólást indoklás nélkül eltávolítson.