SAJTÓASZTAL

A Keszon egy rendszertelenül publikáló, online közéleti-kulturális blog, mely javarészt véleményt nyilvánít különböző közéleti történésekről, eseményekről, “földalatti” kulturális rendezvényekről, kiadványokról számol be, kevésbé ismert művészeti csoportokkal, alkotásokkal foglalkozik, vagy ha épp olyan kedve van, a mainstream média által arcunkba tolt termékeket veszi elő és kritizálja. Célunk az informálás, a szórakoztatás és bizonyos témákban a szubjektív véleménynyilvánítás. Írásaink egy részében a valóság és a fikció gyakorta keveredik, céljuk pusztán a szórakoztatás, nevettetés, egyéb emóciók kiváltása. Ki-ki döntse el mit hisz el, mit vesz komolyan, illetve mit nem.

A szerkesztőség nem feltétlenül vall egyező nézeteket a honlapon megjelentetett cikkek tartalmával. A szerkesztők által megjelentetett írásokért az oldal nem, kizárólag az adott cikk íróját terheli felelősség. Az oldalon bárki megjelentethet írásokat, amennyiben azt a szerkesztők jóváhagyták.

Nem kívánunk senkinek életmódbeli tanácsokat adni, nem szolgálunk követendő példával, nincs szándékukban senkit befolyásolni. Az oldal megtekintése a néhol obszcén, vulgáris tartalom miatt csak 16 éven felüli olvasóknak ajánlott.

Az oldal jelenleg blogként működik. Állandó munkatársaink:

Dajka Gábor – Főszerkesztő, grafika, fotó

Bencze Tibor – Szerkesztő

Árvai Levente – Szerkesztő

A honlap fenntartója:

Dajka Gábor
Székhely: 3300 Eger Faiskola utca 12/A 4/3
Adószám: 53639291-1-30

Elérhetőség:

Levélcím: 3300 Eger Faiskola u. 12/A 4/3
Email: szerk@keszon.hu
Internet: www.keszon.hu

Tárhelyszolgáltató: Dima.hu

Hivatalos felületeink:

www.keszon.hu

www.facebook.com/keszonmagazin

www.instagram.com/keszon.hu

www.451.hu

www.facebook.com/451.hu

Ha szeretnél többet megtudni a felületeinken való hirdetési lehetőségekről, keress minket bizalommal a szerk@keszon.hu e-mailcímen, ahol minden kérdésedre válaszolunk. És ne feledd: “mi a barátaid vagyunk! Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek! Tényleg!”