KÖZÖSSÉGI ÚJSÁGÍRÁS

A 2017 októberében indított indított Keszon.hu Magyarország talán egyetlen valódi, független, gonzó-szellemiségű online magazinja, amely pártoktól, ideológiáktól és pénzemberektől független véleménycikkekkel, riportokkal, interjúkkal, szórakoztató tartalmakkal és a gonzó-kultúrát érintő információkkal látja el közönségét.

Szeretnénk, ha a Keszon közösségi alapon működhetne, és bárki lehetne cikkíró, akinek megvan hozzá az elhivatottsága és a tehetsége.

A beküldött cikkeket a szerző nevének megjelölésével, a “Közösségi posztok” felhasználónév alatt közöljük, és a “Lakossági” menüpontban jelenítjük meg. Mivel a Keszon.hu egy nonprofit kezdeményezés, ezért a beérkező anyagokért cserébe fizetséget egyelőre nem tudunk biztosítani. Ellenben a mércét megütő, aktív szerzőknek szeretnénk saját szerzői profil keretében állandó publikációs lehetőséget nyújtani.

Milyen témában várjuk a beérkező írásokat?

Főként közélet, azon belül is a belpolitika, ami leginkább érdekel. De kultúra, sport, valamint gasztronómia témában is várjuk a lelkes szerzők írásait. Tulajdonképpen bármi jöhet, amiben megvan az a minimális plusz, amitől az adott anyagnak íze és szaga van, ellenben gyanús, hogy épp emiatt máshol nem, vagy csak nagyon erős szerkesztés után közölnék le.

Hova küldjem a kész anyagot?

Amennyiben riportot, publicisztikát, tárcát, cikket, vagy bármiféle sajtóanyagot küldenél nekünk, kérjük, hogy egy rövid bemutatkozással együtt Word RTF/DOC formátumban, jelentősebb formázás nélkül (maximum félkövér és dőlt karakterekkel, és ha lehet, összetett táblázatok nélkül) küldd el a szerk@keszon.hu címre.
Ha kis késéssel is, de minden levélre válaszolni fogunk, kivéve sajtóközleményekre, smr-re, pr-tartalomra, mert ezek közlésével alapvetően nem foglalkozunk. (Persze biztos van az a pénz, he-he…)

Van egy jó írásom, de inkább szépirodalom, mintsem gonzó vagy publicisztika. Befogadjátok?

Sajnos nem. Ellenben a Keszon al-oldalaként működő, kortárs irodalmi magazinunk, a 451.hu nagy valószínűséggel igen! Ha érdekel, milyen anyagokat vár a 451, olvasd el a publikációs feltételekkel kapcsolatos tájékoztatót.

Szóval gyerünk, mutassuk meg együtt, mi az igazi, nyers gonzóság! “Mi a barátaid vagyunk. Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek. Tényleg!”