HAMAROSAN JÖVÜNK!

-Mi az Isten ez, már megint mi a szar!?

Üdvözlünk, kedves gyanútlan látogató! Ez itt a hamarosan induló Keszon.hu béta verziója. És hogy mi az a Keszon? A Keszon egy egyelőre nem létező, a jövőben rendszertelenül megjelenő online magazin, ami terveink szerint főként közéleti és kulturális tartalmak kivesézésével fog foglalkozni, aztán persze érintőlegesen belenyúlunk mindenbe, amit mocskos kezeink nem szégyellnek érinteni. Nem valamiféle silány, hatszázezredik, önjelölt megmondóemberekből álló véleményblog létrehozása a célunk, hanem komoly, igényes munkát szeretnénk folytatni, komoly, igényes, ámde szórakoztató tartalmat szeretnénk az arcotokba tolni, leginkább a gonzo atyjának és nagymesterének, Hunter S. Thompsonnak a nyomaiban lépdelve. Mindezt persze komoly és igényes olvasóközönségnek. Hogy mi sül ki majd az egészből, azt természetesen még a jövő zenéje, de bízunk abban, hogy legalább az első cikk publikálásáig sikerül eljutnunk hamarosan.

 

-Jó, jó, de minek ez az egész? Annyi hülyeség van már így is az interneten, kifolyik tőlük az agyam!

Mert úgy érezzük, a magyar sajtó főként karót nyelt balfaszok, töketlen bértollnokok, valamint görcsösen jófejkedő szerencsétlenek gyülekezete. Természetesen tisztelet a kivételnek, vannak, akiket nagyon szeretünk olvasni. Lehet, hogy mi sem leszünk jobbak senkinél, sőt, valószínű, ellenben szeretnénk más megközelítésből, más perspektívából, más alapelvek szerint próbálkozni, mint a sokéves átlag. Azt még azért szabad, nemde!?

-Oké, nagyon faszák vagytok, vagy legalábbis annak képzelitek magatokat. Na de Mikor indul ez az egész szerencsétlenkedés?

Előre láthatólag szeptember közepén startolunk. Aztán persze esélyes, hogy csúszunk, mert a határidőkkel legalább annyira állunk hadilábon, mint HST, vagy lehet, hogy egy kicsit még durvábban. Terveink szerint azonban 09. 15.-től heti egy nagy anyaggal jelentkezünk, aztán meg még meglátjuk, hogyan tovább, van-e ennek értelme.

Nos, egyelőre legyen elég ennyi. Azonban hogy a startig se érezzétek úgy, hogy magatokra maradtok, szeretnénk veletek újabb és újabb információmorzsákat megosztani a magazin tervezett működéséről, struktúrájáról a már elérhető Facebook oldalon, és amennyire lehetséges, szeretnénk titeket is bevonni a tartalom jövőbeli alakulásába.

Nagyjából három-négynaponta frissítjük a Facebookot, így nem kell mást tennetek, mint rányomni a lájkra, és olyan naprakészek lehettek Keszon-témából, mint még soha, senki a Földkerekségen.

És ne feledd, ahogyan a fejlécen a Félelem és Reszketés Las Vegasban című remekműből kölcsönzött idézet is mondja:

Mi a barátaid vagyunk! Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek!

Üdvözlettel,

D. úr,

A Keszon tervezett szerkesztőgárdájának oszlopos tagja, atyaúristene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *