HAMAROSAN JÖVÜNK!

-Mi az Isten ez, már megint mi a szar!?

Üdvözlünk, kedves gyanútlan látogató! Ez itt a hamarosan induló Keszon.hu béta verziója. És hogy mi az a Keszon? A Keszon egy egyelőre nem létező, a jövőben rendszertelenül megjelenő online magazin, ami terveink szerint főként közéleti és kulturális tartalmak kivesézésével fog foglalkozni, aztán persze érintőlegesen belenyúlunk mindenbe, amit mocskos kezeink nem szégyellnek érinteni. Nem valamiféle silány, hatszázezredik, önjelölt megmondóemberekből álló véleményblog létrehozása a célunk, hanem komoly, igényes munkát szeretnénk folytatni, komoly, igényes, ámde szórakoztató tartalmat szeretnénk az arcotokba tolni, leginkább a gonzo atyjának és nagymesterének, Hunter S. Thompsonnak a nyomaiban lépdelve. Mindezt persze komoly és igényes olvasóközönségnek. Hogy mi sül ki majd az egészből, azt természetesen még a jövő zenéje, de bízunk abban, hogy legalább az első cikk publikálásáig sikerül eljutnunk hamarosan.

 

-Jó, jó, de minek ez az egész? Annyi hülyeség van már így is az interneten, kifolyik tőlük az agyam!

Mert úgy érezzük, a magyar sajtó főként karót nyelt balfaszok, töketlen bértollnokok, valamint görcsösen jófejkedő szerencsétlenek gyülekezete. Természetesen tisztelet a kivételnek, vannak, akiket nagyon szeretünk olvasni. Lehet, hogy mi sem leszünk jobbak senkinél, sőt, valószínű, ellenben szeretnénk más megközelítésből, más perspektívából, más alapelvek szerint próbálkozni, mint a sokéves átlag. Azt még azért szabad, nemde!?

-Oké, nagyon faszák vagytok, vagy legalábbis annak képzelitek magatokat. Na de Mikor indul ez az egész szerencsétlenkedés?

Előre láthatólag szeptember közepén startolunk. Aztán persze esélyes, hogy csúszunk, mert a határidőkkel legalább annyira állunk hadilábon, mint HST, vagy lehet, hogy egy kicsit még durvábban. Terveink szerint azonban 09. 15.-től heti egy nagy anyaggal jelentkezünk, aztán meg még meglátjuk, hogyan tovább, van-e ennek értelme.

Nos, egyelőre legyen elég ennyi. Azonban hogy a startig se érezzétek úgy, hogy magatokra maradtok, szeretnénk veletek újabb és újabb információmorzsákat megosztani a magazin tervezett működéséről, struktúrájáról a már elérhető Facebook oldalon, és amennyire lehetséges, szeretnénk titeket is bevonni a tartalom jövőbeli alakulásába.

Nagyjából három-négynaponta frissítjük a Facebookot, így nem kell mást tennetek, mint rányomni a lájkra, és olyan naprakészek lehettek Keszon-témából, mint még soha, senki a Földkerekségen.

És ne feledd, ahogyan a fejlécen a Félelem és Reszketés Las Vegasban című remekműből kölcsönzött idézet is mondja:

Mi a barátaid vagyunk! Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek!

Üdvözlettel,

D. úr,

A Keszon tervezett szerkesztőgárdájának oszlopos tagja, atyaúristene.

Written by dajkag

Alapvetően utálok írni.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published.

A Keszon.hu lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráció, vagy személyes adataik megadása nélkül szóljanak hozzá a megjelent posztokhoz. Az oldal mindössze a hozzászóló IP címét tárolja, azonban ez az adat a hozzászólás utáni 60 nap után automatikusan törlődik. Adatvédelmi irányelveinkről bővebben az Adatvédelmi Tájékoztató menüpontban olvashat. A hozzászólás feltételeit a lentebb látható négyzet kipipálásával és a feltételek elfogadásával tudja elküldeni. A hozzászólás moderálás után jelenik meg. Az oldalon minden olyan hozzászólás megjelenik, amely nem tartalmaz:

  • spamet
  • nyílt vagy rejtett reklámot (ideértve a más weboldalt népszerűsítő hozzászólásokat is)
  • gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulást
  • más személyazonosságával, képmásával való visszaélést,
  • számítógépes vírusra irányító linket
  • visszaélésre alkalmas információt
  • más személyre vonatkozó személyes adatot
  • erőszakos tartalmú megnyilvánulást (ideértve kép-vagy videofelvételt is)
  • személyeskedő, mások emberi méltóságának, becsületének megsértésére, zaklatásra alkalmas megnyilvánulást
  • szexuális tartalmú hozzászólást (ideértve kép- vagy videofelvételt is)

A Keszon.hu fenntartja magának a jogot, hogy bármely kommentet/hozzászólást, amely megítélése szerint nem felel meg a fenti moderációs elveknek, ne engedjen felületein megjelenni, valamint, hogy bármely már megjelenített hozzászólást indoklás nélkül eltávolítson.